Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru performanta echipei. Training pentru rezultate.

Sorin Feroiu

Trainer & Consultant

Sorin este Managing Partner al companiei de training si consultanta Sof Consulting. Este membru fondator al echipei Soft Learning.

Cu o experinta profesionala de peste 20 ani, Sorin este unul dintre pionierii activitatii de training in Romania, contribuind la formarea profesionala a peste 10.000 de angajati din tara si strainatate.

În 1996, a fost primul trainer roman care a format o echipa de traineri interni, in cadrul unui program de tip "Train The Trainer". Este trainer acreditat ANC  si are, de asemenea, o certificare internationala in training de la Master Trainer Institute - Geneva.

Fiind pasionat de domeniul neurostiintelor aplicate,  Sorin este licențiat  NLP Practitioner  (IANLP),  Executive Coach (AoEC) și  Consilier in cariera (GCDF). De asemenea, lucreaza cu cateva instrumente foarte eficiente de dezvoltare personala si de echipa, fiind facilitator SDI, facilitator acreditat Human Synergistics in GSI si trainer autorizat PERSOLOG.

Activand atat in companii nationale, cat si in companii multinationale (Overseas, Coty Cosmetics, Achieve Global, JTI), Sorin a dobandit o bogata experienta si cunoastere a diverselor medii de afaceri. Pe parcursul acestor ani, a pregatit echipe de traineri, manageri si vanzatori  pentru o serie de industrii, cum ar fi FMCG, Banking, Telecom, Pharma, Agriculture si Auto.

In ultimii 10 ani, Sorin a adaugat expertizei sale si activitatea de consultanta in afaceri si management, contribuind la dezvoltarea unor companii prin desenarea si imbunatatirea proceselor afacerii.

In Soft Learning, Sorin livreaza programe de:

  • Coaching pentru echipele de vanzari
  • Managementul echipei de vanzari
  • Vanzari si Negocieri
  • Train the Trainer

In rol de consultant, se concentreaza pe urmatoarele aspecte:

  • Sprijin pentru definirea strategiilor de dezvoltare a afacerii
  • Implementarea Managementului Performantei (Balanced Scorecard)
  • Eficientizarea proceselor de vanzari
  • Dezvoltarea capitalului uman
TOP
Show Buttons
Hide Buttons