Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru performanta echipei. Training pentru rezultate.

Adrian Badea

Trainer & Consultant

Adrian este membru fondator al echipei Soft Learning. Este Managing Partner al companiei de training si consultanta Think Consulting.

Senior cu solida calificare in evaluarea nevoilor, planificarea strategica si stabilirea prioritatilor. Cu peste 15 ani de experienta in zona de formare/ livrare programe Adrian este unul din pionierii profesiei de trainer in Romania.

Dinamic, abil in exemplificari, calificat sa livreze programe de training /prezentari diverse la toate nivelurile organizatorice, cu o claritate si o structura a informatiei ce asigura un impact maxim in randul participantilor a influentat pozitiv in tot parcursul profesional cariera catorva mii de angajati.

A activat in companii nationale si multinationale de renume ajungand sa inteleaga deopotriva cultura corporatista si antreprenoriala:
1994-1998 -Sales, Sales management( Overseas Distribution Grup, Cosmos Trading)
1998-2006 -Regional training & development manager –(RJ Reynolds, JT Internationl)
2006-2007 -Training and OD management (HvB Bank- Unicredit Tiriac Bank)
2007-2012 -Hr Manager, Hr Director (Kiwi Finance, SomacoGrup)

Competențele sale profesionale de coaching dublate de o experiența comerciala solida ii permit sa transfere cu usurinta echipelor din sala de training tehnici, unelte, aptitudini si competente relevante si definitorii pentru succesul organizatiei dumneavoastra.

Zonele sale de expertiza sunt: managementul fortei de vanzari (distributie , FMCG , banking, finance retail, constructii) si managementul proceselor de resurse umane ( bugetare, analiza si design procese de vanzare, recrutare, selectie, managementul performantei, managementul succesiunii, managementul compensatiilor).

TOP
Show Buttons
Hide Buttons