Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru performanta echipei. Training pentru rezultate.

Sterian Sterghiuli

Trainer & Consultant

Sterian este trainer si consultant in cadrul Soft Learning.

Si-a inceput cariera profesionala pe cand avea doar 16 ani, desfasurand diverse activitati in companii nationale si multinationale, ajungand la doar 22 de ani coordonatorul unei echipe de vanzari in agribusiness.

Avand un spirit antreprenorial si fiind licentiat in administrarea afacerilor, Sterian a acceptat si provocarea startup-urilor, unde si-a intarit experienta in vanzari, abilitatile de trainer si public speaker, precum si capacitatea de a gandi strategic, vizionar si inovativ. In prezent, este membru in board-ul unui startup din industria de fashion, pentru care concepe strategia de business, identifica oportunitatile de crestere si atrage finantarile de capital necesare.

Este pasionat de public speaking si este interesat, in mod special, sa ajute oamenii in descoperirea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor atat profesionale, cat si personale.

“Sunt mereu in cautare de informatie relevanta pe care sa o integrez in rutinele mele, ca mai apoi sa pot sa o livrez catre oamenii care au nevoie de ea. E o mare bucurie pentru mine sa-i vad reusind!”

TOP
Show Buttons
Hide Buttons