Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru echipele de vanzari. Training pentru rezultate.

Sorin Feroiu

Trainer acreditat ANC

Cu o experinta profesionala de peste 20 ani, Sorin este unul dintre pionierii activitatii de training in Romania, contribuind la formarea profesionala a peste 10.000 de participanti din tara si strainatate.

În 1996, a fost primul trainer roman care a format o echipa de traineri interni, in cadrul unui program de tip "Train The Trainer".

Este trainer acreditat ANC  avand, totodată, o certificare internationala in training de la Master Trainer Institute – Geneva.

Fiind pasionat de domeniul neurostiintelor aplicate, Sorin este licentiat NLP Practitioner (IANLP), Executive Coach           ( AoEC) si Consilier in cariera (GCDF). De asemenea, lucreaza cu cateva instrumente foarte eficiente de dezvoltare personala si de echipa, fiind facilitator SDI si trainer autorizat PERSOLOG.

Activand atat in companii nationale, cat si in companii multinationale (Overseas, Coty Cosmetics, Achieve Global, JTI), Sorin a dobandit o bogata experienta si cunoastere a diverselor medii de afaceri.

A pregatit echipe de traineri, manageri si vanzatori pentru FMCG, Banking, Telecom, Pharma, Agriculture si Auto.

In ultimii 9 ani, Sorin a adaugat expertizei sale si activitatea de consultanta in afaceri si management, contribuind la dezvoltarea unor companii prin desenarea si imbunatatirea proceselor afacerii.

In Soft Learning, Sorin livreaza programe de:

  • Coaching in vanzari
  • Managementul echipei de vanzari
  • Vanzari si Negocieri
  • Train the Trainer

In rol de consultant, se concentreaza pe urmatoarele aspecte:

  • Sprijin pentru definirea strategiilor de dezvoltare
  • Managementul performantei
  • Eficientizarea proceselor de vanzari
  • Dezvoltarea capitalului uman

Daniela Tulbure

Trainer

Daniela s-a alaturat noua avand credinta ferma ca instruirea si educatia sunt instrumente cheie pentru cresterea performantei si rezultate.

Este specialist in modelarea comportamentelor si dezvoltare organizationala cu peste 19 ani de lucru cu si pentru oameni. In acesti ani, a participat la numeroase proiecte de afaceri care au reunit echipe nationale si/sau transculturale, a condus echipe de resurse umane, a fost implicata in numeroase procese de integrare in urma actiunilor de fuziune si achizitie, design si dezvoltare organizationala.

Dornica sa descopere noi metode de lucru cu oamenii dar si sa sustina procesul de dezvoltare a acestora si-a intregit studiile universitare cu un Master in Managementul Resurselor Umane, o licentiere in Consiliere pentru dezvoltare personala acreditata CNFPA si Formator acreditat CNFPA.

Abilitatile bune de inter-relationare, competentele de consiliere si modul de transfer a cunostintelor tehnice i-au dat posibilitatea sa construiasca si sa conduca echipe functionale, cu rezultate remarcabile in companii multinationale si nationale (JTI, Cosmote, FMCG Marketing&Distributie, Fortuna) si industrii diferite (FMCG, Telecom, Retail, Betting).

Zonele sale de expertiza sunt: consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala, diagnoza si design organizational, management de resurse umane (bugetare, recrutare, selectie, managementul performantei, managementul succesiunii, managementul compensatiilor si beneficiilor).

A livrat programe de training pentru recrutare si selectie de personal, performance management si dezvoltare personala.

In Soft Learning, Daniela livreaza programe de: comunicare organizationala, managementul conflictelor, managementul relatiilor interpersonale, managementul performantei.

Adrian Badea

Trainer & Consultant

Adrian este membru fondator al echipei Soft Learning. Este Managing Partner al companiei de training si consultanta Think Consulting.

Senior cu solida calificare in evaluarea nevoilor, planificarea strategica si stabilirea prioritatilor. Cu peste 15 ani de experienta in zona de formare/ livrare programe Adrian este unul din pionierii profesiei de trainer in Romania.

Dinamic, abil in exemplificari, calificat sa livreze programe de training /prezentari diverse la toate nivelurile organizatorice, cu o claritate si o structura a informatiei ce asigura un impact maxim in randul participantilor a influentat pozitiv in tot parcursul profesional cariera catorva mii de angajati.

A activat in companii nationale si multinationale de renume ajungand sa inteleaga deopotriva cultura corporatista si antreprenoriala:
1994-1998 -Sales, Sales management( Overseas Distribution Grup, Cosmos Trading)
1998-2006 -Regional training & development manager –(RJ Reynolds, JT Internationl)
2006-2007 -Training and OD management (HvB Bank- Unicredit Tiriac Bank)
2007-2012 -Hr Manager, Hr Director (Kiwi Finance, SomacoGrup)

Competențele sale profesionale de coaching dublate de o experiența comerciala solida ii permit sa transfere cu usurinta echipelor din sala de training tehnici, unelte, aptitudini si competente relevante si definitorii pentru succesul organizatiei dumneavoastra.

Zonele sale de expertiza sunt: managementul fortei de vanzari (distributie , FMCG , banking, finance retail, constructii) si managementul proceselor de resurse umane ( bugetare, analiza si design procese de vanzare, recrutare, selectie, managementul performantei, managementul succesiunii, managementul compensatiilor).

Sterian Sterghiuli

Trainer & Consultant

Sterian este trainer si consultant in cadrul Soft Learning.

Si-a inceput cariera profesionala pe cand avea doar 16 ani, desfasurand diverse activitati in companii nationale si multinationale, ajungand la doar 22 de ani coordonatorul unei echipe de vanzari in agribusiness.

Avand un spirit antreprenorial si fiind licentiat in administrarea afacerilor, Sterian a acceptat si provocarea startup-urilor, unde si-a intarit experienta in vanzari, abilitatile de trainer si public speaker, precum si capacitatea de a gandi strategic, vizionar si inovativ. In prezent, este membru in board-ul unui startup din industria de fashion, pentru care concepe strategia de business, identifica oportunitatile de crestere si atrage finantarile de capital necesare.

Este pasionat de public speaking si este interesat, in mod special, sa ajute oamenii in descoperirea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor atat profesionale, cat si personale.

“Sunt mereu in cautare de informatie relevanta pe care sa o integrez in rutinele mele, ca mai apoi sa pot sa o livrez catre oamenii care au nevoie de ea. E o mare bucurie pentru mine sa-i vad reusind!”

Costi Marinescu

Trainer

Costi a absolvit Facultatea de Agricultura in cadrul Universitatii din Craiova si Masterat in ,,Consultanta si Management in Agricultura“.

A lucrat in ultimii 15 ani in mai multe companii zonale, nationale si multinationale din domeniul vanzarilor agribusiness. Din 2010 pana in prezent, a ocupat functia de director vanzari in cadrul unei companii de distributie din sudul tarii, in cadrul careia a marit constant numarul de clienti si a format o echipa de vanzatori profesionisti.

Este trainer acreditat ANC, iar experienta acumulata si abilitatile de comunicare dobandite ii permit sa transfere cu usurinta si naturalete informatii, aptitudini, tehnici de vanzari si negociere catre participantii prezenti la cursurile sale.

Parteneri
TOP
Show Buttons
Hide Buttons