Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru performanta echipei. Training pentru rezultate.

Daniela Tulbure

Trainer

Daniela s-a alaturat noua avand credinta ferma ca instruirea si educatia sunt instrumente cheie pentru cresterea performantei si rezultate.

Este specialist in modelarea comportamentelor si dezvoltare organizationala cu peste 19 ani de lucru cu si pentru oameni. In acesti ani, a participat la numeroase proiecte de afaceri care au reunit echipe nationale si/sau transculturale, a condus echipe de resurse umane, a fost implicata in numeroase procese de integrare in urma actiunilor de fuziune si achizitie, design si dezvoltare organizationala.

Dornica sa descopere noi metode de lucru cu oamenii dar si sa sustina procesul de dezvoltare a acestora si-a intregit studiile universitare cu un Master in Managementul Resurselor Umane, o licentiere in Consiliere pentru dezvoltare personala acreditata CNFPA si Formator acreditat CNFPA.

Abilitatile bune de inter-relationare, competentele de consiliere si modul de transfer a cunostintelor tehnice i-au dat posibilitatea sa construiasca si sa conduca echipe functionale, cu rezultate remarcabile in companii multinationale si nationale (JTI, Cosmote, FMCG Marketing&Distributie, Fortuna) si industrii diferite (FMCG, Telecom, Retail, Betting).

Zonele sale de expertiza sunt: consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala, diagnoza si design organizational, management de resurse umane (bugetare, recrutare, selectie, managementul performantei, managementul succesiunii, managementul compensatiilor si beneficiilor).

A livrat programe de training pentru recrutare si selectie de personal, performance management si dezvoltare personala.

In Soft Learning, Daniela livreaza programe de: comunicare organizationala, managementul conflictelor, managementul relatiilor interpersonale, managementul performantei.

TOP
Show Buttons
Hide Buttons