Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru echipele de vanzari. Training pentru rezultate.

Catalina Mariuta

Trainer

Diploma de absolvire a facultatii ma destina meseriei de traducator-interpret pentru limbile franceza si engleza. Am gasit insa o provocare mult mai mare – dupa cativa ani de activitate profesionala - in traducerile din aceeasi limba, in a “traduce” gandurile, emotiile, intentiile si a le pune intr-o forma pe intelesul celuilalt.

Si am am transformat aceasta provocare in actuala mea meserie si vocatie – trainer & coach. Studenta fiind, aveam o singura certitudine: nu doream sa fiu profesor.

Ironia este ca, dupa un periplu managerial in diverse domenii - transporturi, distributie, productie si vanzari, am ales o forma de profesorat.

La 26 de ani am luat calea antreprenoriatului – suficient de tanara incat sa am timpul sa fac o sumedenie de greseli, dar si sa invat din ele. Masterul in Managementul Afacerilor pe care tocmai il terminasem si entuziasmul specific varstei au ajutat cu siguranta, astfel incat, impreuna cu partenerul meu, am adus compania noastra – Vision Consulting – in top 5 companii de teambuilding din tara.

Ca trainer, am fost implicata in peste 200 de proiecte de comunicare si relationare, self-management si team management.  Continui sa imbratisez noile proiecte cu entuziasm si placerea de a intra in sala de curs este aceeasi ca in prima zi.

TOP
Show Buttons
Hide Buttons