Echipa noastra

Soft Learning - Training. Rezultate.

SOFT LEARNING

Training pentru echipele de vanzari. Training pentru rezultate.

Adrian Barbu

Trainer & Consultant

Adrian este membru fondator al echipei Soft Learning. Este in acelasi timp si Managing Partner al companiei de training si consultanta theCONSULTANTS.

Adrian a lucrat peste 10 ani in pozitii de top in firme multinationale (leaderi globali sau locali). Are expertiza seminificativa in FMCG, acumulata ca si Category Development Manager (Marketing - Kraft Foods) si ca Sales Director ( Kraft Foods ) avand responsabilitatea functiunilor: Sales Force, Distributie, Trade Marketing, Merchandising, Customer Service). De asemenea, Adrian are expertiza de top in retail, lucrand Ca Retail Director in Flanco si ca Retail & Development Director in Neoset.

In toate pozitiile ocupate, Adrian a fost solicitat pentru a genera si conduce importante schimbari in organizatie sau in plan strategic, cu impact asupra organizatiei.

Realizari care il recomanda:

– Category Development Manager in Kraft Foods:

Lansarea in Romania a celui mai profitabil produs al KFI din categoria “beverages”, bautura “soft-drink” Tang. Conducerea unei operatiuni de lansare ce a implicat oferirea de peste 1,500,000 de esantioane, in sistem door-to-door, back-pack si in-store-sampling, si conducerea unei echipe de peste 1,200 oameni in teren (agentie, forta proprie, forta distribuitori). Succesul operatiunii a creat bestpractice pentru regiunea CEE.

Lansarea cafelei Jacobs in România, cu atingerea unei cote de piata de 18% in primul an.

–  Sales Director in Kraft Foods:

Integrarea Departamentelor de Vanzari si Customer Service al Nova-Brasilia Romania in Kraft Foods Romania, conversia “culturala” a unei organizatii de tip “estic” la una americana, leader global. Premiul Managerului General pentru rezultatele deosebite, viteza, profunzimea si succesul integrarii.

– Ca Retail Director Flanco International (Oresa Ventures)

Schimbarea culturii Organizatiei de Retail in 18 luni intr-una super-performanta, cu obtinerea de rezultate net superioare celor anterioare, in vederea unui proces de due-dilligence favorabil la vanzarea firmei. Vanzarea Flanco, in 2006, a fost caracterizata de catre Oresa Ventures drept cel mai ridicat return on investment in CEE pana in acel moment.

Activitate de trainer:

Adrian are un MBA în Management cu Universitatea din Toulouse. Din 1997, a fost, in paralel cu functiile detinute, trainer intern de Strategie pentru regiunea CEE, in Kraft Foods. Din anul 2005, Adrian s-a dedicat profesiei de consultant, trainer si coach. Adrian a antrenat peste 5,000 de persoane la toate nivelurile, in Leadership, Strategie, Management, Vanzari, Soft Skills.

Este Executive Power Coach (CLI Canada) si Master 4 G NLP.

 

TOP
Show Buttons
Hide Buttons